Hur kan Destination DownUnder hjälpa dig?

Att resa i Australien och Nya Zeeland kräver en hel del förberedelser och det är inte lätt att veta hur man skall gå tillväga. Vi har många års god erfarenhet av att hjälpa våra kunder planera och genomföra sina resor i Australien och Nya Zeeland. Eftersom vi har koncentrerat alla våra resurser på endast dessa två destinationer, så du kan vara säker på att få bra hjälp hos oss.

Hos Destination DownUnder får du:

punkt personliga tips och vägledning
punkt hjälp med att välja den bästa resrutten och boendet för just dig
punkt information om olika sevärdheter och aktiviteter
punkt hjälp med att skaffa turistvisum
punkt helt enkelt den bästa resan inom ramen för din budget

Det är viktigt att du har bra information när du skall välja vad du vill göra på andra sidan jordklotet. Använd informationen på vår web-sida och klicka gärna på länkarna, för ju mer du känner till om olika områden desto lättare har du att välja ut vad som intresserar dig mest.

Titta också på de olika förslag till rundturer som vi har lagt upp här. Tanken med förslagen är att inspirera dig och visa vad som är möjligt att genomföra på ett enkelt sätt. Resorna kan genomföras när som helst under året. Du kan plocka ut delar från olika resförslag och sätta samma till ditt eget personliga reseprogram. Prisbilden bestämmer du själv genom att välja vilken hotellkategori som passar dig.

Vi tar hand om allt du behöver inför resan och ger dig, förutom flygbiljetterna och turistvisa, ett skräddarsytt dagsprogram där alla transporter, hotell och turer är bokade och bekräftade.

Du kommer att få ett tydligt dokument som visar ditt reseprogram dag för dag.

Naturligtvis ska du också prata med oss personligen. Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor.

Om du vill göra en intresseanmälan, så att vi kontaktar dig. Då klickar du här.

Du kan också kontakta oss på email, info@destinationdownunder.se  men allra enklast är att slå en signal på tel 08-31 68 60.

Välkommen!