Gruppresor i Australien och Nya Zeeland
Resorna inkluderar det mesta vad gäller inträden och måltider och körs med moderna bussar av högsta komfort med luftkonditionering, dricksvatten och toalett ombord.


Stora Nya Zeelandsresan
En resa som tar er från magnifikt alplandskap på Sydön till Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. På vägen görs ett stopp i Dubai, en spännande världsmetropol med spännande arkitektur och vidsträckta stränder. På Nya Zeeland anländer vi till Queenstown, äventyrscentrum och jetsetort. Staden ligger vackert intill sjön Wakatipu med bergen Remarkables som kuliss.

Under en dagstur till fjordlandskapet Milford Sound bjuds vi på fantastiska naturscener och djurliv. Resan går vidare längs Nya Zeelands västkust med dramatiska kust där alperna möter havet. Vi stannar i glaciärregionen i Franz Josef. Efter en tågresa med TranzAlpine till Christchurch fortsätter vi till Kaikoura där vi åker på en spännande valsafari. Vi bor bland böljande kullar mitt i vindistriktet Marlborough och gör en betagande vacker färjeöverfart över Cooksundet för att anlända till huvudstaden Wellington. På slingrande landsortsvägar tar vi oss till Napier, en pittoresk kuststad vid Hawke’s Bay, mest känd för sina pastellfärgade byggnader i art deco-stil. I Rotorua upplever vi den fascinerande geotermiska aktiviteten med bubblande gejsrar och varma källor. En av kvällarna bjuds vi på en maorisk festmiddag med uppträdande.

På väg till Auckland övernattar vi på lantgård där vi får tillfälle att lära känna en äkta ”kiwi”. Resan avslutas med storstadspuls i Auckland, Nya Zeelands största stad. Vi gör en båttur och kröner resan med middag och panoramautsikt i Auckland Sky Tower.

20 dagars resa fr 54 900 kr per person

Avgångar
17 november 2016
9 februari 2017

Fullständigt dagsprogram finns här >>Höjdpunkter down under
En resa som tar er från Australiens magnifika kustlandskap, öknar och välkända städer till Nya Zeelands fantastiskt vackra alplandskap på Sydön och Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. På vägen görs ett stopp i Dubai, en spännande världsmetropol med spännande arkitektur och vidsträckta stränder.

I Australien börjar vi med storstaden Melbourne, Great Ocean Road och vinområdet Yarra Valley. Resan fortsätter in i det mäktiga röda landskapet runt Ayers Rock och ut till kusten igen till Stora barriärrevet. Vi gör både en heldagstur till revet och en dag besöker vi regnskogen. Australien avslutas med juvelen på kronan, nämligen Sydney. Båttur i Sydney Harbour, Operahuset och shopping står på programmet.

På Nya Zeeland anländer vi till Christchurch. Vi tar oss upp i det otroligt vackra alplandskapet vid Mount Cook och vidare till Queenstown, äventyrscentrum och jetsetort. Resan går vidare längs Nya Zeelands västkust med dramatisk kust där alperna möter havet. Vi stannar i glaciärregionen Franz Josef, besöker vingårdar nära Nelson och gör en betagande vacker färjeöverfart över Cooksundet till huvudstaden Wellington. I Rotorua upplever vi den fascinerande geotermiska aktiviteten med bubblande gejsrar och varma källor. En av kvällarna bjuds vi på en maorisk festmiddag med underhållning. På väg till Auckland besöker vi lysmaskgrottor och här avslutas resan med storstadspuls i Nya Zeelands största stad. Vi gör en stadsrundtur, har tid för shopping och avslutar resan med middag på Sugar Club i Auckland.

23 dagars resa fr 72 900 kr per person

Avgångar
16 februari 2017

Fullständigt dagsprogram finns här >>Jul och nyår i Australien
Fira jul och nyår i sommarvarma Australien långt bort från rusk och kyla. Denna resa tar er i lugnt tempo till två storstäder, Sydney och Melbourne. Fira jul i Sydney, lugna mellandagar tillbringas på ett femstjärnigt lyxresort norr om tropiska Cairns och nyår i Melbourne.

På den här resan får ni möjlighet till tid på egen hand. Resan börjar i underbara Sydney med stadsrundtur och på julafton besöks Sydney Opera House. Julfirandet i Australien sker på juldagen och då har vi möjlighet att göra en kryssning med jullunch. Vi besöker Blue Mountains och fascineras över färgskiftningarna i naturen. I tropiska Queensland bor vi lyxigt på 5-stjärnigt resort vid stranden i Palm Cove. Koppla av under några dagar med strand och natursköna turer till Stora barriärrevet och regnskogsorten Kuranda.

Nyåret firar vi in i Melbourne och därefter fylls ett par dagar med utfärder till Great Ocean Road och vinområdet Yarra Valley. Avslutande dagar för egna upptäckter eller valfria turer.

19 dagars resa fr 59 900 kr per person

Avgångar
18 december 2016

Fullständigt dagsprogram finns här >>Golf i Australien
Följ med på en unik resa till Australien. Upplev Melbourne och vingårdar i Yarra Valley, Australiens unika djurliv, tropiska Cairns och Stora barriärrevet. Resan avslutas med storstaden Sydney med ikonen Sydney Opera House, allt varvat med utmanande golfbanor i vackra miljöer. Australien är en golfares semesterdröm, med golfbanor i världsklass på några av världens mest spektakulära platser. Passa på att fullända din sving bland vingårdar i Melbourne, vid regnskogen utanför tropiska Cairns och på Sydneys havsnära golfbanor.

17 dagars resa fr 59 700 kr per person

Avgångar
19 november 2016

Fullständigt dagsprogram finns här >>Golf på Nya Zeeland
Följ med Out Of Bounds och Söderhavsresor på en fantastisk golfresa och upplev några av Nya Zeelands mest kända golfbanor! Mellan golfrundorna upptäcker ni Auckland med besök på Waiheke Island, lysmaskgrottorna i Waitomo, vingårdsbesök i Hawkes Bay, heta källor, gejsrar och maorikultur i Rotorua. Ni tillbringar härliga dagar på Coromandelhalvön med vacker natur och på Sydön spenderar ni tiden i äventyrens Queenstown med kryssning på Milford Sound och besök i Macetown.

Ni bor på 4- och 5-stjärniga boenden och alla angivna golfrundor, fantastiska måltider, utflykter samt engelsktalande golfguide ingår i resans pris. Er guide på resan är Nya Zeelands kända TV-profil och skådespelare Geoff Dolan. Geoff är en underhållare av rang och en erfaren golfare. Alla golfbanor som ni spelar på rankas på Nya Zeelands ”Topp 20”! De första dagarna tillbringar ni i Auckland, City of Sails, där ni har tid till att själva utforska staden, men besöker även Waiheke Island och spelar golf på Titirangi Golf Club. Resan fortsätter till Rotorua och Napier, där dagarna består av golf på världskända golfbanor som Cape Kidnappers, vinprovning och bad i varma källor. Nordön avslutar ni med två nätter i natursköna Coromandel och golf på Lakes Resort Golf Club som är landets sjätte bästa bana.

Ni avslutar resan på Sydön med fem nätter på fantastiska Millbrook Resort utanför Queenstown. En kryssning till fjordlandskapet blir en av höjdpunkterna på resan! Golf spelas på Millbrook, en av världens vackraste golfbanor och på Jack's Point Golf Course.

17 dagars resa fr 59 900 kr per person

Avgångar
3 mars 2016

Fullständigt dagsprogram finns här >>