Erbjudanden
   
Jul och nyår i Australien till fantastiskt pris

Vi har platser kvar på flyget till Australien över jul och nyår! Längtar du efter att komma bort från kyla och rusk och vill uppleva en varm jul och nyår? I Sydney är medeltemperaturen i december 24 grader! Resan tar er till världsmetropolen Sydney i fem dagar, tropiska Cairns i fyra dagar och avslutas med fem dagar i mysiga Melbourne. Under resan får ni möjlighet att uppleva Sydney Opera House, Stora barriärrevet och fantastiska vindistrikt.

Avresedatum är 19 december med hemkomst 6 januari. Boende på mellanklasshotell. Från 31 400 kr/person i dubbelrum.

   
   
  Australiens djur och natur och jul på stranden

En jul och nyårsresa till Australien med svensktalande guide. Australiens dramatiska natur och rika djurliv både lockar och fascinerar och nu får du tillfälle att fira jul i en av världens vackraste städer – Sydney, du får simma och snorkla bland tusentals färggranna fiskar och koraller vid Stora Barriärrevet, du provar viner i Yarra Valley och firar nyår i kulturstaden Melbourne, medan du småpratar med ”Aussies” som charmar med både humor och värme.

Avresa 20 december 2015, kostnad 55,500kr per person. Begränsad antal platser. Kontakta oss för ett detaljerat program.

   
   
Gruppresa i Nya Zeeland  
Följ med på en oförglömlig rundresa genom Nya Zeelands storslagna natur.

Priset inkluderar flygresa från Stockholm eller Göteborg (Köpenhamn mot tillägg), 15 hotellnätter med frukost samt 10 middagar.

Du reser i toppmodern lyxbuss och har professionell engelsktalande guide. Ett sagolikt landskap och ett sagolikt värde för pengarna!

19 dagar från 41.900 kronor per person, dubbelrum.

Gruppresan i Nya Zeeland finns med alternativa avresedatum.

Fullständigt dagsprogram finns här>>

   
Kryssning Nya Zeeland

Genom gott samarbete med välrenommerade Celebrity Cruises erbjuder vi en riktig lyxkryssning i Nya Zeeland och Australien till så lågt pris att du kan bli förvånad. Innan du läser vidare ska vi avslöja att du kan få flygbiljetter, transfers, två hotellnätter i Auckland, tre hotellnätter i Sydney samt lyxkryssning tolv dagar för sammanlagt från 39.900 kronor per person i dubbelhytt med balkong. Läs mer>>

   
Destination Downunder har Lägsta Pris Garanti.

Ända sedan vi började arrangera resor i Australien och Nya Zeeland har vi varit noga med att erbjuda våra kunder hotell och turer ifrån leverantörer som vi vet håller högsta kvalitet.

Varje såld resa har varit en resa som vi själva skulle vilja göra. Men trots att vi har marknadens förmodligen lägsta omkostnader har vi börjat märka en priskonkurrens. I de fall där vi har kunnat jämföra offerter, har andra resebyråer inkluderat leverantörer som inte lever upp till våra högt ställda krav. Som kund är det naturligtvis svårt att göra en jämförelse av olika leverantörer.

Eftersom en del kunder väljer att ta in offerter från olika resebyråer lämnar vi Lägsta Pris Garanti. Om du visar oss en offert som är lägre än den du fått av oss, garanterar vi att erbjuda samma resa till lägre pris. Det kallar vi Lägsta Pris Garanti.

De flesta hotell som vi samarbetar med har garanterat oss sitt absolut lägsta pris. Det innebär att om du vid bokningstillfället mot förmodan skulle se ett lägre pris på hotellets egen webbsida, så kan vi alltid kräva att hotellet matchar sitt försäljningspris även genom oss.