Välkommen till Destination DownUnder!

Om du funderar på att resa till Australien och Nya Zeeland har du kommit rätt. Destination DownUnder är en researrangör som skräddarsyr resor till Australien och Nya Zeeland, ingenting annat. Vi som hjälper dig här har lång erfarenhet av att lägga upp spännande resor över hela världen och mer än tjugo års erfarenhet av resande "down under".

 
För egen del har vi besökt alla delar av Australien och Nya Zeeland, rest med flyg, tåg, buss, hyrbil, husbil och motorcykel. Vi har gjort rundturer, kryssningar och äventyrsresor, som inkluderat vandringar, snorkling, paddling och forsränning. Övernattat har vi gjort under bar himmel, på vandrarhem, Bed & Breakfast, motell, budgethotell, mellanklasshotell, boutiquehotell och lyxhotell.
   

Det vi älskar är framförallt människorna och den sköna livsstilen "Down Under". Sevärdheter och aktiviteter finns i obegränsad mängd. Vad du än är intresserad av, så lovar vi att du kan få uppleva det.

Destination DownUnder är ingen Internetresebyrå. Att resa "down under" kräver god planering i förväg och vi har både tid och lust att personligen hjälpa dig att planera rätt. Ring eller skicka en e-mail och berätta när du har tid att komma och hälsa på oss. Vardagar klockan 08.30-16.30 kan du vanligtvis nå oss per telefon 08-31 68 60.Destination DownUnder lanserar gruppresor med svensktalande guide. Om ni söker trevligt ressällskap, tycker om att resa i grupp med en svensktalande erfaren guide och vill ha den perfekt planerade resan till Oceanien ska ni åka med på en av våra temaresor. Vi har med stor expertis och kunskap valt ut de bästa guldkornen av hotell, restauranger, och utflyktsmål. Er semester är vår angelägenhet och vi ger er all vår kunskap och erfarenhet genom att ge er de pärlor och dolda juveler som vi samlat under årens lopp.

Våra gruppresor


Tänk på att då du köper hela din resa av en svensk researrangör, så skyddas du som kund av paketreselagen. Vi tar ansvar för din resa och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet för din trygghet! 

Några andra fördelar jämfört med att boka på Internet:

Om ditt flyg skulle bli försenat hjälper vi dig att boka om alla hotell och turer. Vi ansvarar för hela dina resa från A till Ö. Skulle något oväntat inträffa är det skönt att få hjälp med det tidskrävande arbetet att ställa allt tillrätta igen. Bokar du din resa hos Destination DownUnder kan du känna dig trygg och lugn för att allting kommer att fungera.

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig organisera ditt livs bästa resa.

Välkommen!

   
Aktuella kampanjer med hos flygbolagen; Qatar, Cathay Pacific, Qantas, Singapore Airlines & Emirates.

Flygbolagens kampanjer avlöser varandra så snabbt att det är svårt att uppdatera informationen.

Om du kan resa till Australien i lågsäsong och dessutom vara flexibel vid valet av resdagar kan du låta oss leta fram marknadens bästa pris.

En vanlig förutsättning är dock att flygbiljetter till kampanjpris måste betalas inom 24 timmar.

Flyg till Adelaide, Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth och Sydney. 

Antalet platser till kampanjpris brukar vara mycket begränsade.

 

Destination DownUnder har Lägsta Pris Garanti. Läs mer>>

Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet.
Läs mer>>